Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 25 g di olio di oliva
- 100 - 150 g di misto per soffritto (cipolla, cipollotti, porri), a pezzi (2 cm)
- 350 - 400 g di verdure miste (zucchine, carote, zucca, pomodori, patate), a pezzi (2 cm)
-
50
g di verdure miste surgelate
of 50 g di piselli surgelati - 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) -
½ - 1
cucchiaino di sale
of ½ - 1 cucchiaio di salsa di soia - 60 - 80 g di pasta per minestra
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 670 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
Zuppa leggera con verdure di primavera
35min
Minestra di piselli spezzati a Cottura Lenta con quenelle di caprino
4 godz. 30 min
Pastina con pollo e pesto
35min
Minestrone
45min
Minestrone leggero primaverile; frittata di spinaci e contorno asparagi selvatici
45min
Zuppa di legumi con frittatina saporita
45min
Zuppa di verdure
30min
Minestra di cereali e verdure invernali
50min
Ragù di carne di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4h
Zuppa di legumi e verdure
40min
Zuppa di cereali e verdure
40min
Minestra di riso integrale con lenticchie, porri e zucca
1h