Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di pangrattato
-
400
g di carne di manzo macinata
of 400 g di carne trita mista (manzo e maiale) - 50 g di latte
- 2 uova
- 10 g di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 carota, pelata e a pezzi (2 cm)
- 1 cipolla in quarti
- 1 gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di passata di pomodoro
- 200 - 250 g di acqua
- 100 g di vino rosso
- 1 pizzico di zucchero
-
300
g di piselli freschi
of 300 g di piselli surgelati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1146 kJ / 274 kcal
- Eiwitten
- 25.1 g
- Koolhydraten
- 20.2 g
- Vetten
- 10.9 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone classico
1h 15min
Polpette in bianco con purè di castagne
1h 20min
Polpettone di riciclo
1h
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1h
Polpette al sugo
40min
Polpettone di pollo porchettato in crosta di patate
1h 10min
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1h 20min
Ragù di carne alla bolognese
1h 15min
Piselli al prosciutto
25 min
Polpettone di carne con purè di patate e zucca (Bimby Friend)
1h 5min
Polpettone con salsa ai funghi
1h 30min
Polpette al sugo
50min