Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 100 g di Emmental a pezzi
- 100 g di scamorza affumicata a pezzi
- ½ cipolla a fettine
- ½ scalogno
- 80 g di pancetta a cubetti
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di patate, pelate e a fettine (0.5 cm)
- 400 g di polpa di zucca a fettine
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di latte
- 2 uova
- 20 g di burro
- pangrattato q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1606.8 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 20.4 g
- Koolhydraten
- 20.2 g
- Vetten
- 25.2 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 764.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone zucca e spinaci
1h 15min
Sformato di riso filante agli asparagi e prosciutto cotto
1 Std. 5 Min
Quiche pomodorini, ricotta e spinaci
1 Std. 30 Min
Pesto di scarola e pecorino
15min
Lasagne ai funghi e crema di patate allo zafferano
1 Std. 40 Min
Crostata salata alle mandorle con zucchine
1 Std. 30 Min
Torta di bietole e pecorino in padella
1h 20min
Gattò di patate (TM6)
1 Std. 30 Min
Polpettone di pollo e zucca farcito
1 Std. 30 Min
Tortino di fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Lasagne di zucca
1h
Polpette di melanzane
45min