Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 100 g di Emmental a pezzi
- 100 g di scamorza affumicata a pezzi
- ½ cipolla a fettine
- ½ scalogno
- 80 g di pancetta a cubetti
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di patate, pelate e a fettine (0.5 cm)
- 400 g di polpa di zucca a fettine
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di latte
- 2 uova
- 20 g di burro
- pangrattato q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1606.8 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 20.4 g
- Koolhydraten
- 20.2 g
- Vetten
- 25.2 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 764.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gattò di patate (TM6)
1 Std. 30 Min
Gattò di patate e spinaci
2h
Pasta al forno con cavolfiori e scamorza
1h 15min
Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico
1 Std. 30 Min
Lasagne di zucca
1 Std.
Strudel di lattuga e burrata
1 Std. 20 Min
Puré aromatico di zucca
40 Min
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2 godz. 15 min
Polpettone zucca e spinaci
1h 15min
Timballo di riso alla siciliana
1 Std. 30 Min
Lasagne zucca e salsiccia
2h
Polpettone di pollo e zucca farcito
1 Std. 30 Min