Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan Brioche
- 250 g di latte
- 40 g di zucchero
- 10 - 15 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina manitoba
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 25 g di burro, a pezzetti + q.b.
- 2 uova medie
- 1 cucchiaino di sale
Uova barzotte
- 6 uova fredde da frigorifero
- 1000 g di acqua
Terminare la preparazione
- 180 g di salmone affumicato a fette
- 6 pizzichi di sale
- 6 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2269.7 kJ / 542.5 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 80.5 g
- Vetten
- 14.4 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 1792.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cottura del riso basmati
35 Min
Bocconcini di pollo piccanti
45 Min
Insalata di finocchio, sedano e mela (TM6)
15 min
Sgombro con crema di datterini gialli sottovuoto
40 Min
Insalata con valeriana, asparagi, uova barzotte e mazzancolle
40 Min
Filetto di manzo sottovuoto con purè di sedano rapa all'arancia
2h 30min
Uova alla coque in salsa alla senape
30 Min
Insalata di carote grattugiate (TM6)
10 min
Uovo barzotto con salsa bernese al finocchietto, fave, pancetta e pane croccante all’aglio (di Chef in Camicia)
1 Std.
Avocado toast con uovo poché
25 Min
Avocado toast
7 godz.
Uova in camicia con salsa di salmone e avocado
35 Min