Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan Brioche
- 250 g di latte
- 40 g di zucchero
- 10 - 15 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina manitoba
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 25 g di burro, a pezzetti + q.b.
- 2 uova medie
- 1 cucchiaino di sale
Uova barzotte
- 6 uova fredde da frigorifero
- 1000 g di acqua
Terminare la preparazione
- 180 g di salmone affumicato a fette
- 6 pizzichi di sale
- 6 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2269.7 kJ / 542.5 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 80.5 g
- Vetten
- 14.4 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 1792.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Uovo barzotto con salsa bernese al finocchietto, fave, pancetta e pane croccante all’aglio (di Chef in Camicia)
1h
Costine di maiale al tè nero con riso e verdure al vapore
1 Std. 40 Min
Carpaccio di ravanelli con filetti di merluzzo (TM6)
30min
Insalata di patate con vinaigrette alle erbe (TM6)
45min
Insalata di pollo grigliato con vinaigrette al basilico
40min
Verdure insaporite con salsa ai broccoli (TM6)
30min
Patate e zucca al vapore
25min
Insalata con valeriana, asparagi, uova barzotte e mazzancolle
40min
Uova strapazzate
20min
Uova barzotte su purea di sedano rapa con bacon croccante
45min
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1h
Crema di verdure invernale
50min