Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1900 g di acqua
- 400 g di carne di manzo, in un solo pezzo (tipo scamone o codone)
- 300 g di carne di vitello, in un solo pezzo (tipo punta)
- 15 g di sale grosso
- 50 g di carota, pelata
- 50 g di cipolla
- 10 g di gambo di sedano
- 500 g di cotechino precotto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2519.9 kJ / 602.3 kcal
- Eiwitten
- 64.6 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 36.7 g
- Verzadigd vet
- 14.6 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 2874.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13 Std.
Ragù di carne alla bolognese
1h 15min
Ciambella di polenta con spezzatino a Cottura Lenta
3 Std. 30 Min
Faraona ripiena di salsiccia e nocciole con purè di patate
2h 30min
Spezzatino di carne con polenta
4h
Spezzatino di manzo con patate
1 Std. 10 Min
Lingua con cipolline a Cottura Lenta
4 godz. 30 min
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1h
Bollito di Bue di Fassone di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4h 10min
Spezzatino di vitello con purè di patate (6 porzioni)
1h 20min
Spezzatino di vitello con patate e mele
1 Std. 25 Min
Peperonata (TM6)
45min