Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 1 cucchiaino di pepe rosa in grani + q.b.
- 20 g di scalogno a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 160 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 40 g di vino bianco
- 420 g di acqua
-
½
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale - 70 g di mascarpone
- 1 cucchiaino di scorza di limone grattugiata (opzionale)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2407.5 kJ / 575.5 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 620.6 mg
Alternatieve recepten
Gnocchi con cipolla rossa, mascarpone e noci
1 Std. 30 Min
Cheesecake al tiramisù
6h 30min
Risotto mele, speck e timo
40 min
Risotto pere, Gorgonzola e noci
40 min
Risotto radicchio e uva
40 min
Salame di cioccolato al caffè
3 Std. 30 Min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30min
Risotto pere e Castelmagno
35 min
Risotto zafferano e speck
35 min
Risotto alla carbonara
2 Std.
Risotto con fichi e speck
40 min
Risotto pere e Gorgonzola
40 min