![Fregola con le seppie Fregola con le seppie](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2d90b7ef-5e6a-46c0-935e-b57315eac1d9/Derivates/74428900-c0f9-4c7a-874d-1d5d8bb877be.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 pizzico di sale
- 300 g di seppioline fresche, pulite, testa e tentacoli separati
- 130 g di vino bianco secco
- 250 g di fregola integrale
- 500 g di acqua calda (non bollente)
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1872 kJ / 447.5 kcal
- Eiwitten
- 33.4 g
- Koolhydraten
- 48.4 g
- Vetten
- 9.8 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 0.7 mg
Alternatieve recepten
Panada sarda
2 godz. 55 min
Cous cous con moscardini e olive
1h
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1h
Zuppa di muscoli
45min
Minestra di fregola con le anguille
2 godz.
Fregola ai carciofi, menta e bottarga
30min
Papassini sardi
8h 45min
Cinghiale in umido
1 godz. 45 min
Pardulas
8h 40min
Malloreddus alla campidanese
3h
Ravioli sardi (Culurgiones)
2h 30min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min