Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 pizzico di sale
- 300 g di seppioline fresche, pulite, testa e tentacoli separati
- 130 g di vino bianco secco
- 250 g di fregola integrale
- 500 g di acqua calda (non bollente)
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1872 kJ / 447.5 kcal
- Eiwitten
- 33.4 g
- Koolhydraten
- 48.4 g
- Vetten
- 9.8 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 0.7 mg
Alternatieve recepten
Polpetti affogati
45 dk
Fregola ai frutti di mare
40min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40min
Cous cous con moscardini e olive
1h
Polpo con patate alla salentina
1 godz. 10 min
Seppie in zimino
40min
Fregola ai carciofi, menta e bottarga
30 dk
Seppie con i piselli
40min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Penne al ragù di polpo
1h
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min