Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di ceci lessati, sciacquati e scolati
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di patate lesse
- 70 g di farina tipo 00
- 100 g di cubetti di prosciutto crudo
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- olio extravergine di oliva per friggere
- 200 g di polpa di zucca a fettine sottili
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 249 kJ / 60 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 4.8 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di spinaci
35min
Polpette di merluzzo con salsa di pomodoro all'acciuga
1h
Polpette di tonno e curcuma
1h
Polpettine di spinaci e ricotta
30min
Polpette di merluzzo con patate
40min
Polpette di merluzzo e coriandolo con riso alla verza
2h
Polpette di ceci, salvia e rosmarino
35min
Polpette di lenticchie rosse e carote con salsa schug
35min
Spiedini di polpette alle zucchine
1h
Polpettine di ceci con crema di cavolo viola (per 2 persone)
35min
Polpette di merluzzo e patate
55min
Polpette di tonno e ricotta
20min