Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio, senz'anima
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di pangrattato
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 8 capesante con mezza conchiglia
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1159.5 kJ / 277 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 11.8 g
- Vetten
- 21.3 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vongole e cozze alla marinara
3h
Scampi alla busara
35 min
Gamberoni zafferano e arancia
30 min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 dk
Capesante ai funghi porcini
1h 20min
Capesante della Vigilia (TM6)
50 dk
Gamberi in salsa cocktail
10min
Capesante in crosta di pistacchi
30 min
Sciatt
1h
Zuppa di vongole e mazzancolle
1h
Branzino al sale aromatico
55 min
Cozze al vino bianco
40 min