Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio, senz'anima
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di pangrattato
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 8 capesante con mezza conchiglia
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1159.5 kJ / 277 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 11.8 g
- Vetten
- 21.3 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema per pandoro
10 min
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1h
Scampi alla busara
35min
Capesante della Vigilia (TM6)
50min
Capesante gratinate
25min
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Gamberi in insalata esotica
30 dk
Capesante in crosta di pistacchi
30 dk
Capesante ai funghi porcini
1 Std. 20 Min
Cozze al vino bianco
40min
Vongole e cozze alla marinara
3 Std.
Branzino al cartoccio
1 godz. 10 min