Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio, senz'anima
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di pangrattato
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 8 capesante con mezza conchiglia
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1159.5 kJ / 277 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 11.8 g
- Vetten
- 21.3 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartare di manzo, cipolla e pomodori secchi con salsa aïoli
1hod. 25min
Fagottini di sogliola con verdure
55 dk
Branzino al sale aromatico
55 dk
Vitello tonnato
25h 30min
Capesante glassate alla melagrana
50 Min
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 Min
Branzino al cartoccio
1 Std. 10 Min
Capesante della Vigilia (TM6)
50 Min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1 Std.
Tartare di manzo con salsa aromatica
20 min
Capesante in crosta di pistacchi
30 Min