![Vellutata di carciofi e taleggio Vellutata di carciofi e taleggio](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5CAD85FF-33E0-4FA4-87DC-13065DC88CCC/Derivates/448ff0d6-a9a0-405d-a826-9be17940042a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolla dorata a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di carciofi (cuori e gambi), puliti e a pezzi
- 100 g di patate, pelate e a tocchetti (2-3 cm)
- 450 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 70 g di Taleggio a pezzi (1 cm circa)
- 150 g di latte
- pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 820 kJ / 196 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 13.8 g
- Vezels
- 7.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di porri e carciofi con crostini saporiti
45min
Vellutata di spinaci e crema al Gorgonzola
35min
Vellutata di indivia belga e speck
50 мин.
Vellutata di cavolfiore
50 мин.
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50 мин.
Crema di asparagi e curcuma
35min
Vellutata di finocchi e zafferano
50 мин.
Vellutata di funghi
50 мин.
Vellutata di zucchine con feta
50 мин.
Vellutata di zucca
30min
Vellutata di asparagi
45min
Vellutata di zucchine e zenzero
50 мин.