Vellutata di carciofi e taleggio
TM6 TM5

Vellutata di carciofi e taleggio

3.8 (40 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 80 g di cipolla dorata a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 500 g di carciofi (cuori e gambi), puliti e a pezzi
  • 100 g di patate, pelate e a tocchetti (2-3 cm)
  • 450 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 70 g di Taleggio a pezzi (1 cm circa)
  • 150 g di latte
  • pepe nero macinato, a piacere

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
820 kJ / 196 kcal
Eiwitten
8.6 g
Koolhydraten
10 g
Vetten
13.8 g
Vezels
7.4 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten