Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di carota, pelata e a pezzi
- 100 g di patate, pelate e a pezzi
- 70 g di sedano a pezzi
- 30 g di scalogno in quarti
- 50 g di speck a cubetti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di funghi porcini freschi, puliti e a fettine
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 160 g di orzo perlato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 250 g di radicchio a listarelle
- 30 g di Grana Padano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1309 kJ / 313 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 34.4 g
- Vetten
- 13.8 g
- Vezels
- 5.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestra finocchi, orzo e farro
1h
Zuppa di orzo, funghi e piselli
1h 10min
Zuppa di farro alla contadina
50 min
Zuppa di orzo con frittata e verdure a vapore
40 min
Minestra di cereali e verdure invernali
50 min
Zuppa di legumi con frittatina saporita
45 Min
Minestra di orzo e piselli secchi
1h
Minestra di orzo con zucca e salsiccia
1h
Zuppa di farro e fagioli
1h
Minestra di farro e ceci
1h 10min
Zuppa d'orzo e fagioli
50 min
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55 min