Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di porri a rondelle (solo la parte bianca)
- 200 g di salsiccia di manzo e suino a tocchetti 2 cm (preferibilmente di Bra)
- 200 g di vino bianco, preferibilmente Arneis
- 320 g di riso per risotto, tipo Carnaroli (cottura 14-16 minuti)
- 650 g di acqua
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale fatto in casa
of 1 dado per brodo vegetale - 15 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2188 kJ / 523 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema per pandoro
10 Min
Risotto Castelmagno e nocciole
30 min
Risotto al salmone con crema di porri
40 min
Salsa tonnata
20 Min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35 Min
Risotto alla milanese
30 min
Risotto ai quattro formaggi
40 min
Risotto ai porri e burrata
35 Min
Risotto timo e toma
35 Min
Risotto con salsiccia e piselli
40 min
Risotto con salsiccia e uva
40 min
Risotto alla valdostana
35 Min