Compatibele versies
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cipolle caramellate
- 250 g di cipolle rosse di Tropea ad anelli
- 130 g di zucchero di canna
- 50 g di aceto balsamico
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Risotto al Taleggio
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di burro
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 120 g di Taleggio a pezzi piccoli (1 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2347 kJ / 561 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 102.3 g
- Vetten
- 14.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto lardo e crescenza al miele
35 Min
Risotto con Brie, speck e noci
35 Min
Risotto pere e Taleggio
40 Min
Risotto pere e Gorgonzola
40 Min
Risotto ai quattro formaggi
40 Min
Risotto con uva e gorgonzola
35 Min
Risotto alle fragole e peperoncino
40 Min
Risotto alla valdostana
35 Min
Risotto cacio e pere
40 Min
Risotto alla birra
35 Min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35 Min
Risotto al Barolo
30 Min