Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di sedano a pezzi (3 cm)
- 50 g di carote a pezzi (3 cm)
- 100 g di cipolle a pezzi (3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 carciofi a fettine
- 800 g di carne di vitello in un solo pezzo (sottofesa)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 350 g di latte
-
250
g di brodo di carne
of 250 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1335 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 45.6 g
- Koolhydraten
- 7.2 g
- Vetten
- 12.1 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coniglio alla ligure
3h 20min
Tasca di vitello ripiena
1 Std. 20 Min
Arrosto di vitello arrotolato
2sa
Vitello tonnato
24h 45min
Arrosto di lonza con purè di patate
1sa 30 dk
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Roastbeef
55 min
Stracotto di manzo in umido
1sa 30 dk
Ossibuchi agli asparagi
1sa 30 dk
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1 godz. 10 min
Ossobuco alla milanese
1 godz. 10 min
Brasato di manzo al vino rosso
12 Std. 30 Min