![Arrosto di vitello con carciofi Arrosto di vitello con carciofi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FD37E7C6-5BAD-421A-B5D9-6B3D066156D2/Derivates/4A7E3EEB-E665-4BCB-A104-227F31B87349.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di sedano a pezzi (3 cm)
- 50 g di carote a pezzi (3 cm)
- 100 g di cipolle a pezzi (3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 carciofi a fettine
- 800 g di carne di vitello in un solo pezzo (sottofesa)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco + q.b.
- 350 g di latte
-
250
g di brodo di carne
of 250 g di acqua e ½ cucchiaino di dado di carne fatto in casa
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1335 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 45.6 g
- Koolhydraten
- 7.2 g
- Vetten
- 12.1 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roastbeef
55 min
Coniglio alla mediterranea
50 мин.
Arrosto di lonza con purè di patate
1ч. 30 мин.
Coniglio ripieno ai carciofi
1h 40min
Vitello tonnato
24h 45min
Faraona al vino rosso
1ч. 30 мин.
Tasca di vitello ripiena
1ч. 20 мин.
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1 godz. 10 min
Brasato di manzo al vino rosso
12h 30 min
Arrosto di tacchino con ratatouille
1 godz.
Coniglio in umido
1h 25min
Ossobuco alla milanese
1 godz. 10 min