Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di sedano a pezzi (3 cm)
- 50 g di carote a pezzi (3 cm)
- 100 g di cipolle a pezzi (3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 carciofi a fettine
- 800 g di carne di vitello in un solo pezzo (sottofesa)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 350 g di latte
-
250
g di brodo di carne
of 250 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1335 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 45.6 g
- Koolhydraten
- 7.2 g
- Vetten
- 12.1 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1 Std. 10 Min
Ossobuco alla milanese
1 Std. 10 Min
Ossibuchi agli asparagi
1h 30min
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30min
Coniglio alla ligure
3h 20min
Tasca di vitello ripiena
1 Std. 20 Min
Arrosto di vitello arrotolato
2 Std.
Vitello tonnato
24h 45min
Roastbeef
55 Min
Arrosto di tacchino ripieno
1h 30min
Brasato con salsa alle mele e brut
2h 30min
Brasato di manzo al vino rosso
12sa 30 dk