Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di gherigli di noci
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di burro
- 250 g funghi porcini freschi a pezzi piccoli
- 1 mela renetta, sbucciata e a dadini (1 cm)
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 2 cucchiai di panna da cucina
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1996 kJ / 177 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alle melanzane
45 min
Risotto ai peperoni e tonno
40min
Risotto zucca e porcini
45 min
Risotto ai peperoni e curry
40min
Risotto alla castellana
35 min
Risotto alla barbabietola e bacon croccante
35 min
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40min
Risotto con uva e gorgonzola
35 min
Risotto al basilico e pecorino con dadolata di melanzane
1 godz. 10 min
Risotto funghi e mirtilli
35 min
Risotto gamberi, salsiccia e mele
40min
Risotto funghi, salsiccia e olive
35 min