Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di gherigli di noci
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di burro
- 250 g funghi porcini freschi a pezzi piccoli
- 1 mela renetta, sbucciata e a dadini (1 cm)
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 2 cucchiai di panna da cucina
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1996 kJ / 177 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto al limone e prosciutto crudo
35 Min
Risotto con uva e funghi
30 min
Risotto funghi e mirtilli
35 Min
Risotto radicchio e gamberi
1h 20 min
Risotto al basilico e pecorino con dadolata di melanzane
1h 10min
Risotto limone, pepe e maggiorana
35 Min
Risotto ai peperoni e curry
40 min
Risotto con uva e gorgonzola
35 Min
Risotto alle fragole e peperoncino
40 min
Risotto funghi, salsiccia e olive
35 Min
Risotto alla castellana
35 Min
Risotto mele e radicchio rosso
40 min