Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno (30 g circa)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio cottura 14-15 minuti)
- 60 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
-
1
dado per brodo di pesce (per 0,5 lt di brodo)
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 4 asparagi, mondati e a rondelle
- 100 g di yogurt greco senza zucchero
- 200 g di gamberetti freschi sgusciati ed eviscerati
- 20 g burro a pezzi
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 4 cucchiaini di glassa di aceto balsamico
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1874 kJ / 448 kcal
- Eiwitten
- 18.7 g
- Koolhydraten
- 66.6 g
- Vetten
- 13.7 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto spinaci e gamberetti
30min
Risotto salmone e finocchio
35min
Risotto zucchine e gamberi
1h 15min
Risotto gamberi e carciofi
30min
Risotto con gamberetti, asparagi e fiori di zucca
40min
Risotto con crema di asparagi
50min
Risotto con gamberi e fiori di zucca al profumo di tartufo
50min
Risotto al ragù bianco di mare
30min
Risotto con gamberetti su crema di piselli
50min
Risotto al salmone con crema di porri
40min
Risotto al salmone affumicato
30min
Risotto con salmone agli agrumi
50min