Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolla dorata in quarti
-
4
filetti di acciuga sotto sale, dissalati
of 4 filetti di acciuga sott'olio - 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di funghi secchi, ammollati in acqua tiepida e strizzati
- 100 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 220 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati e sciacquati (vedere varianti)
- 800 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 120 g di pasta all'uovo secca, tipo maltagliati
- 220 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati e sciacquati (vedere varianti)
- 1 pizzico di timo secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1255 kJ / 300 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 41.7 g
- Vetten
- 9.6 g
- Vezels
- 7.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestra di riso e ceci
30 dk
Pasta e fagioli alla napoletana
40min
Pasta e fagioli
40min
Pasta e fagioli
50min
Pasta e fagioli cannellini
40min
Pasta e ceci con pomodorini
40min
Minestra di pane e lenticchie
55 min
Pasta e ceci (TM6)
40min
Zuppa di farro e fagioli
1h
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40min
Stracciatella alla romana
30 dk
Quadrucci e piselli in brodo
1 Std. 20 Min