Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di cipolla a striscioline
- 100 g di peperone rosso, pulito e a striscioline
- 100 g di carota, pelata e a striscioline
- 1 spicchio di aglio in camicia, schiacciato
- 500 g di calamari freschi puliti
- 1 foglia di alloro secca
- 1 pizzico di cumino in polvere
- 6 grani di pepe nero
- 1 cucchiaio di paprika dolce
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di brodo di pesce
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 945 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 18.38 g
- Koolhydraten
- 6.27 g
- Vetten
- 14.15 g
- Vezels
- 1.56 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamari alla napoletana
40 Min
Zuppa di pesce tradizionale
1 Std. 30 Min
Anelli di totano in umido
30min
Calamari alla marchigiana
35 Min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 Min
Moscardini al limone
30min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40 Min
Polpo in rosso
35 Min
Polpo con patate alla salentina
1h 10min
Seppie con i piselli
40 Min
Calamari cipolle e patate
50 Min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 Min