Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 30 g di scalogno
- 60 g di burro
- 480 g di riso Carnaroli (tempo di cottura 15-16 minuti)
- 90 g di vino bianco
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale fatto in casa
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1723 kJ / 412 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 64.7 g
- Vetten
- 12.4 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panissa vercellese
35min
Risotto al pomodoro
40min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35min
Risotto alla Parmigiana
40min
Risotto alla parmigiana
30 dk
Risotto alla milanese
30 dk
Risotto al parmigiano
25min
Risotto ai quattro formaggi
40min
Risotto allo zafferano (per 1 persona)
25min
Risotto alla valdostana
35min
Risotto alla milanese CucinaBarilla
20 dk
Menu: Risotto allo zafferano con salsiccia e tortini al cioccolato
1h