Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 30 g di scalogno
- 60 g di burro
- 480 g di riso Carnaroli (tempo di cottura 15-16 minuti)
- 90 g di vino bianco
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale fatto in casa
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1723 kJ / 412 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 64.7 g
- Vetten
- 12.4 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto con salsiccia e piselli
40min
Risotto ai quattro formaggi
40min
Risotto al parmigiano
25min
Risotto ai 4 formaggi (per 1 persona)
25min
Risotto al pomodoro
40min
Risotto alla valdostana
35min
Risotto con salampatata
35min
Risotto al ragù
45min
Risotto con salsiccia e uva
40min
Risotto all'Arneis con salsiccia di Bra
45min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35min
Risotto alla milanese
30min