![Pesto di prezzemolo Pesto di prezzemolo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1E041D50-D3F3-460B-8598-8527F82B7291/Derivates/1DBFCCB7-7D01-4455-A70E-FF8CA179AA00.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di nocciole sgusciate
- ¼ spicchio di aglio senz'anima (optioneel)
- 80 g di prezzemolo fresco gambi e foglie, lavati
- 130 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 7075 kJ / 1691 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 172 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa di peperoni in conserva
1h 15min
Spaghetti di zucchine con salsa alle olive e menta
30min
Pesto di mandorle
10 min
Pesto light basilico e noci
10 min
Salsa di pomodori ciliegia
1ч. 30 мин.
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45min
Composta di pomodori e capperi
1h
Crema di melanzane e peperoncini
35min
Sale di sedano
3h 15min
Salsa al sedano (vegan)
15min
Olio alle erbe aromatiche
360h 15min
Frozen yogurt al mango e scaglie di cocco
10ч. 20 мин.