Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di nocciole sgusciate
- ¼ spicchio di aglio senz'anima (optioneel)
- 80 g di prezzemolo fresco gambi e foglie, lavati
- 130 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 7075 kJ / 1691 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 172 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto giallo noci e fiori di zucca
10 Min
Pesto light basilico e noci
10 Min
Pesto fresco del riciclo
10 Min
Pesto di mandorle e menta
20 Min
Pesto di mandorle
10 Min
Pesto di rucola e avocado
15 Min
Pesto alla genovese
20 Min
Pesto alle erbe aromatiche
10 Min
Salsa di pomodori ciliegia
1h 30min
Pesto ai fiori di zucca e pinoli
10 Min
Pesto di rucola
10 Min
Pesto di pomodori secchi
10 Min