Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crêpes
- 30 g di burro + q.b.
- 400 g di latte
- 200 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
Besciamella
- 500 g di latte intero
- 40 g di burro
- 50 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere (optioneel)
Terminare la preparazione
- 250 g di Fontina a pezzi
- 250 g di prosciutto cotto a fette
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3635.9 kJ / 869 kcal
- Eiwitten
- 48.7 g
- Koolhydraten
- 56.9 g
- Vetten
- 49.1 g
- Verzadigd vet
- 27.7 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 49.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crespelle prosciutto e mozzarella
1 Std. 30 Min
Crespelle con radicchio e noci
2h
Crespelle ai formaggi
2h 30min
Cannelloni porri, ricotta e Taleggio
1 Std. 30 Min
Sciatt
1 Std.
Gnocchi alla romana miele, noci e gorgonzola
1 Std.
Brasato ai funghi
6 Std.
Brasato di manzo di Razza Piemontese al vino a Cottura Lenta con purè di patate
9 Std.
Vitello tonnato sottovuoto
5h
Manzo all'olio con polentina bianca
3h
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 Std. 10 Min
Salsa tonnata
20 Min