Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roastbeef
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 foglia di alloro fresco
- 1 spicchio di aglio
- 4 - 5 bacche di ginepro
- 2 cucchiaini di sale grosso
- 3 grani di pepe nero
- 700 g di carne bovina, taglio scamone, in un solo pezzo
- 500 g di acqua
- 400 g di patate a pezzi (2 cm)
Salsa verde
- 40 g di mollica di pane bianco
- 20 g di aceto di vino bianco
- 70 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 filetti di acciughe sotto sale, diliscate e dissalate
- 1 spicchio di aglio
- 1 tuorlo sodo a metà
- 10 g di capperi sotto sale, dissalati
- 1 pizzico di sale
- 150 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1827 kJ / 436.7 kcal
- Eiwitten
- 28.7 g
- Koolhydraten
- 18.4 g
- Vetten
- 28.8 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5h 30min
Roastbeef
55 min
Vitello tonnato sottovuoto
5sa
Roastbeef
55 min
Lonza alla salvia
1h 10 min.
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5h 10 min
Arrosto di tacchino in salsa tonnata con purè di patate (Bimby Friend)
50 dk
Brasato ai funghi
6 godz.
Tacchino tonnato sottovuoto
2h 40min
Roastbeef in salsa verde
40 min
Manzo a Cottura Lenta con funghi e verdure
5sa 20 dk
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min