Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roastbeef
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 foglia di alloro fresco
- 2 cucchiaini di sale grosso
- 3 grani di pepe nero
- 700 g di carne bovina, taglio scamone, in un solo pezzo
- 1 spicchio di aglio
- 4 - 5 bacche di ginepro
- 500 g di acqua
- 400 g di patate a pezzi (2 cm)
Salsa verde
- 40 g di mollica di pane bianco
- 20 g di aceto di vino bianco
- 70 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 filetti di acciughe sotto sale, diliscate e dissalate
- 1 spicchio di aglio
- 1 tuorlo sodo a metà
- 10 g di capperi sotto sale, dissalati
- 1 pizzico di sale
- 150 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1827 kJ / 436.7 kcal
- Eiwitten
- 28.7 g
- Koolhydraten
- 18.4 g
- Vetten
- 28.8 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Vitello tonnato sottovuoto
5h
Lonza alla salvia
1h 10min
Salsa tonnata
20 min
Salsa verde "Bagnet"
15min
Vitello tonnato
25 godz. 30 min
Roastbeef
55min
Lingua sottovuoto con salsa verde
16h 30min
Roastbeef in salsa verde
40min
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min
Tacchino tonnato sottovuoto
2u. 40min
Arrosto di tacchino in salsa tonnata con purè di patate (Bimby Friend)
50min
Tacchino in salsa tonnata allo yogurt
2h