Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di polpa di zucca a pezzi
- 150 - 160 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 20 g di burro
- 2 foglie di salvia fresca
- 100 g di salmone affumicato a listarelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1644.4 kJ / 392.8 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 39.2 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 105.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi di zucca al Taleggio
1h 10min
Gnocchi di zucca gialla
1 godz. 5 min
Spatzle verdi alla carbonara
1hod.
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1hod.
Spatzle di zucca con salsiccia
1hod.
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1 Std. 40 Min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1h 10min
Gnocchi di spinaci
55 Min
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30min
Spatzle agli spinaci
1hod.
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1hod.
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 Min