Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di polpa di zucca a pezzi
- 150 - 160 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 20 g di burro
- 2 foglie di salvia fresca
- 100 g di salmone affumicato a listarelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1644.4 kJ / 392.8 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 39.2 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 105.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di zucca al profumo di cannella
40min
Gnocchi di pane alla barbabietola su crema allo zafferano
1j
Gnocchi di zucca gialla
1 Std. 5 Min
Spatzle rosa con triglie e piselli
1j
Crêpes al radicchio e carciofi
1 godz. 50 min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1 Std. 30 Min
Spatzle alla barbabietola
30min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1 Std. 10 Min
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1 Std. 30 Min
Gnocchi bicolore
2 Std.
Crema di zucca e capesante alla pancetta
1j
Spatzle di zucca con salsiccia
1j