Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di fegatini di pollo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 100 g di vin santo
- 50 g di brodo vegetale (opzionale)
- 30 fette di pane tipo toscano
- 20 g di capperi sotto sale, dissalati
- 20 g di pasta di acciughe
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 371 kJ / 89 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.7 g
Alternatieve recepten
Castagnaccio
1h
Pappa al pomodoro con stracciatella
45min
Pici all'aglione
1 Std. 25 Min
Schiacciata fiorentina
50 Min
Schiacciata con l'uva
2h
Peposo toscano
1h 30min
Pan co' Santi
7h
Crostini con crema di milza
1h
Lampredotto
1 Std. 20 Min
Trippa alla fiorentina
1h 15min
Pappa al pomodoro
35min
Paté di fegatini
30min