Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di fegatini di pollo, lavati e a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di vin santo o Passito
- 2 acciughe sotto sale, dissalate
- 15 g di capperi sott'aceto
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 770 kJ / 184 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème brûlée portoghese
30 Min
Schiacciata con l'uva
2h
Pan co' Santi
7 Std.
Peposo toscano
1 Std. 30 Min
Crostini con crema di milza
1 Std.
Castagnaccio
1 Std.
Pici all'aglione
1h 25 min
Lampredotto
1 Std. 20 Min
Schiacciata fiorentina
50min
Crostini con fegatini di pollo
40min
Trippa alla fiorentina
1 Std. 15 Min
Pappa al pomodoro
35 Min