Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
Pasta
- 400 g di farina tipo 0 + q.b.
- 4 uova
- 20 g di acqua
- 1 cucchiaino di olio di oliva
Ripieno
- 500 g di acqua
- 1 pizzico di sale grosso
- 200 g di scarola, le foglie lavate e asciugate
- 300 g di foglie di borragine, lavate e asciugate
- 200 g di bietole, le foglie, lavate e asciugate
- 250 g di ricotta di pecora, scolata dal siero
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Salsa di noci
- 50 g di mollica di pane
- 100 g di latte
- 100 g di gherigli di noci
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1494 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 31.9 g
- Vetten
- 18.7 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone fagiolini e patate
1h 30 min
Pesto di noci
15 min
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15min
Buridda alla ligure
55 min
Gnocchi di sedano rapa con Castelmagno
45 min
Sardenaira alla sanremasca
3 Std. 10 Min
Cappon magro
4 Std. 30 Min
Insalata di panissa con carciofi
55 min
Pandolce genovese
1h 30 min
Panissa
45 min
Bagna cauda
35 min
Brandacujun
45 min