Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di farina di mais bramata
- 1500 g di acqua
- 15 g di sale grosso
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di Fontina
- 200 g di burro a tocchetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2265.9 kJ / 541.2 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 65.2 g
- Vetten
- 22.6 g
- Verzadigd vet
- 7.4 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 687.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta al formaggio
1h
Risotto Castelmagno e nocciole
30 min
Minestra di castagne
1h 40 min
Martin sec al Barolo
4h 30 min
Zabaione
15 min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2h
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1h 40 min
Zabaione caldo al passito
15 min
Semolino dolce
1h
Bagna cauda
35min
Fonduta
8h 20min
Bonèt
2h