![Polenta concia alla valdostana Polenta concia alla valdostana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d3970f69-5185-481d-843a-bd221ee6569c/Derivates/7c2dcdd6-3499-4a88-8550-2a453a71c303.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di farina di mais bramata
- 1500 g di acqua
- 15 g di sale grosso
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di Fontina
- 200 g di burro a tocchetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2265.9 kJ / 541.2 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 65.2 g
- Vetten
- 22.6 g
- Verzadigd vet
- 7.4 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 687.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bonèt
2 godz.
Fonduta
8h 20min
Risotto Castelmagno e nocciole
30min
Mini bonet
2 godz.
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1 Std. 40 Min
Bagna cauda
35min
Gnocchi di sedano rapa con Castelmagno
45min
Risotto timo e toma
35min
Semolino dolce
1h
Polenta con fonduta di formaggi
1 Std. 15 Min
Zabaione (TM6)
15 Min
Polenta al formaggio
1h