![Gnocchi alla romana alla pizzaiola Gnocchi alla romana alla pizzaiola](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9fe5961b-a2cf-43cf-ae42-a35b456da052/Derivates/b205ee98-601b-4563-9610-a21535ab749f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di latte intero
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di burro + q.b.
- 250 g di semolino di grano
- 1 cucchiaio di origano secco
- 2 tuorli
Salsa al pomodoro
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante (optioneel)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 125 g di mozzarella per pizza a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2021 kJ / 483 kcal
- Eiwitten
- 19.6 g
- Koolhydraten
- 42.8 g
- Vetten
- 25.9 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi di zucca al Taleggio
1 godz. 10 min
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1 Std.
Canederli allo speck
2hod. 40min
Spatzle verdi alla carbonara
1 Std.
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1 Std. 40 Min
Quiche porri e prosciutto
1 Std. 45 Min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2 Std.
Gnocchi verdi alla romana
1 godz. 20 min
Crespelle alla valdostana
2 Std.
Crespelle prosciutto e mozzarella
1h 30min
Spatzle agli spinaci
1 Std.