Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di latte intero
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di burro + q.b.
- 250 g di semolino di grano
- 1 cucchiaio di origano secco
- 2 tuorli
Salsa al pomodoro
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante (optioneel)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 125 g di mozzarella per pizza a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2021 kJ / 483 kcal
- Eiwitten
- 19.6 g
- Koolhydraten
- 42.8 g
- Vetten
- 25.9 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spatzle agli spinaci
1 Std.
Gnocchi alla romana
1h 15min
Gnocchi alla romana
1h 15min
Strangolapreti alla trentina
4hod.
Gnocchi verdi alla romana
1h 20 min
Spatzle verdi alla carbonara
1 Std.
Gnocchi di spinaci
55 Min
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2h 40min
Gnocchi bicolore
2hod.
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2hod.
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 Min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40min