Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di latte intero
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di burro + q.b.
- 250 g di semolino di grano
- 1 cucchiaio di origano secco
- 2 tuorli
Salsa al pomodoro
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante (optioneel)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 125 g di mozzarella per pizza a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2021 kJ / 483 kcal
- Eiwitten
- 19.6 g
- Koolhydraten
- 42.8 g
- Vetten
- 25.9 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crespelle prosciutto e mozzarella
1 godz. 30 min
Gnocchi verdi alla romana
1h 20min
Taroz
1h
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 min
Gnocchi alla romana
1h 15 min
Frico
1h
Gnocchi alla romana
1h 15 min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2 godz.
Lasagne valtellinesi
2 godz.
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1 godz. 40 min
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Pizzoccheri
50 min