Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 2 foglie di alloro, lavate e asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 900 g di canocchie (circa 20 cannocchie)
- 1 spicchio di aglio
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 3673 kJ / 878 kcal
- Eiwitten
- 49.3 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 72.2 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 Min
Insalata di mare
1 Std. 30 Min
Zuppetta di crostacei
40 Min
Polpo in bottiglia
9h 10min
Astice in bella vista
1hod. 15min
Scampi alla busara
35 Min
Zuppa del pescatore
50 Min
Brodetto di Fano
1hod.
Gamberi in insalata esotica
30min
Vongole e cozze alla marinara
3 Std.
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55 Min
Vongole veraci su crostoni di pane
50 Min