Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 2 foglie di alloro, lavate e asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 900 g di canocchie (circa 20 cannocchie)
- 1 spicchio di aglio
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 3673 kJ / 878 kcal
- Eiwitten
- 49.3 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 72.2 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coda di rospo con verdure
40 min
Astice in bella vista
1h 15min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55min
Scampetti con maionese alla senape
30min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1h
Insalata di mare
1 Std. 30 Min
Tonno allo zenzero e melagrana
40 min
Insalata di mare in vasetto
50min
Vongole e cozze alla marinara
3h
Coda di rospo alle acciughe e limone
25min
Ciambella romagnola
1h
Coda di rospo croccante su purea nera
1h 50min