Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 2 foglie di alloro, lavate e asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 900 g di canocchie (circa 20 cannocchie)
- 1 spicchio di aglio
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 3673 kJ / 878 kcal
- Eiwitten
- 49.3 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 72.2 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orata al sale
40 Min
Strozzapreti pasticciati
1h 40min
Coda di rospo con verdure
40 Min
Insalata di mare
1 Std. 30 Min
Seppie con i piselli
40 Min
Orzo e pesce in insalata
1 Std. 15 Min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1 Std.
Insalata di seppioline con frutta secca
30 min
Insalatina di calamari e pepe rosso
1 Std.
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55 Min
Scampetti con maionese alla senape
30 min
Catalana di pesce e verdure
1 Std. 30 Min