![Cannocchie al Varoma Cannocchie al Varoma](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5146061B-E421-4AB9-8E0B-CC02805EE315/Derivates/F66ABCCE-A9E7-4597-879C-D6EF477B7FF4.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 2 foglie di alloro, lavate e asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 900 g di canocchie (circa 20 cannocchie)
- 1 spicchio di aglio
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 3673 kJ / 878 kcal
- Eiwitten
- 49.3 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 72.2 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di mare
1 godz. 30 min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 min
Insalata di seppioline con salsa di spinaci
30 min
Capesante in crosta di pistacchi
30 min
Filetti di sogliola e gamberi
50 min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55 min
Catalana di pesce e verdure
1 godz. 30 min
Capesante gratinate
30 min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 Min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35 min
Branzino al sale aromatico
55 min
Branzino al cartoccio
1 Std. 10 Min