Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Manzo all'olio
- 800 g di carne di manzo tipo cappello di prete, in un unico pezzo
- 3 spicchi di aglio
- 40 g di pane secco a pezzi
- 40 g di Grana Padano a pezzi
- 50 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di sedano a pezzi
- 30 g di scalogno a pezzi
- 200 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco secco
- 5 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 3 foglie di salvia fresche, lavate
- 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne
- 400 g di acqua
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
Polenta bianca
- 1600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di farina di mais bianca bramata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3460.4 kJ / 826.5 kcal
- Eiwitten
- 39.4 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 47.2 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 912.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitello tonnato sottovuoto
5 Std.
Brasato ai funghi
6h
Salsa tonnata
20 dk
Brasato con salsa alle mele e brut
2sa 30 dk
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Polenta e bruscitti
2u. 20min
Vitello tonnato (per 2 persone)
5h 35 min
Spongade della Val Camonica
5 Std.
Brasato di manzo di Razza Piemontese al vino a Cottura Lenta con purè di patate
9h
Crespelle alla valdostana
2sa
Brasato di manzo al vino rosso
12 Std. 30 Min
Pizzoccheri
50min