![Frico Frico](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b95c7ca4da939adff47d796f111faf88/Derivates/d37c72f8ad7b1a5d54a437ab9bd8967d381b40fe.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 700 g di patate, pelate e a cubetti (3x3 cm)
- 100 g di cipolla a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di formaggio Montasio a tocchetti (1-2 cm)
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 873.2 kJ / 208.7 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 15.7 g
- Vetten
- 13.4 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 1.4 mg
Alternatieve recepten
Patate gratinate al Gorgonzola
40min
Flan ai cavoletti di Bruxelles, speck e Pecorino Romano
1h
Cannelloni porri, ricotta e Taleggio
1h 30min
Lasagne al radicchio
2 godz.
Crostata integrale salata con salsa di cipolle
1h 10min
Lasagne agli asparagi
1h 30min
Frico con speck
50min
Finocchi alla valdostana
40min
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1h 10min
Tarte tatin ai pomodori
50min
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1h
Parmigiana di patate
2 godz.