![Fonduta svizzera Fonduta svizzera](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/47b76187-3b96-4245-9449-86aa3fdb4d06/Derivates/b293a212-5116-42df-979c-8bf957feace1.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio
- 400 g di Gruviera a pezzi (3 cm)
- 400 g di Fontina a pezzi (3 cm)
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 200 g di vino bianco secco
- 15 g di grappa alle ciliegie (optioneel)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di paprika dolce in polvere
- 700 g di pane bianco, a cubetti (3 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 5393 kJ / 1291 kcal
- Eiwitten
- 71 g
- Koolhydraten
- 91 g
- Vetten
- 65 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Margarita
10 Min
Fonduta
8h 20min
Soufflé al Castelmagno
55 min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Zabaione
15 Min
Flan ai quattro formaggi
1h
Zabaione allo spumante
15 Min
Zabaione caldo al passito
15 Min
Condimento al Gorgonzola alla maniera Usa
10 Min
Mousse al cioccolato fondente con panettone
3 Std. 20 Min
Gazpacho pomodori e ciliegie con crostini alle erbe
20min
Polenta con fonduta di formaggi
1 Std. 15 Min