Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio
- 400 g di Gruviera a pezzi (3 cm)
- 400 g di Fontina a pezzi (3 cm)
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 200 g di vino bianco secco
- 15 g di grappa alle ciliegie (optioneel)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di paprika dolce in polvere
- 700 g di pane bianco, a cubetti (3 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 5393 kJ / 1291 kcal
- Eiwitten
- 71 g
- Koolhydraten
- 91 g
- Vetten
- 65 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fonduta di formaggio
20 phút
Roll di quinoa e patate dolci
1h 30 phút
Gelato al Parmigiano reggiano
10h 40min
Merluzzo in salsa aioli
1h
Fonduta con tartufo bianco
2 Std. 20 Min
Salsa alla birra e mele
35 Min
Bagna cauda
35 Min
Flan con fonduta al Parmigiano Reggiano (Bimby Friend)
35 Min
Fonduta
8h 20min
Bonèt
2h
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 Min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 godz. 15 min