Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 400 g di farina tipo 00
- 220 g di acqua a temperatura ambiente
- 20 g di olio di oliva + q.b. per spennellare
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 800 g di foglie di bietola, pulite
- 4 uova
- 100 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 350 g di ricotta di pecora (o cagliata), scolata dal siero
- 3 rametti di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
- 30 g di burro in fiocchetti
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 uovo leggermente sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1975 kJ / 472 kcal
- Eiwitten
- 24.5 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 23.7 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone fagiolini e patate
1u. 30min
Torta di riso salata
2 Std. 10 Min
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15min
Pasta brisée
10min
Torta salata ai porri e cumino nero
1h 20min
Quiche porri e prosciutto
1 Std. 45 Min
Quiche salata ai carciofi
1h 20min
Insalata di panissa con carciofi
55min
Quiche di zucchine e fiori di zucchina
2h 20min
Pandolce genovese
1u. 30min
Panissa
45min
Brandacujun
45min