Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
of 1 cucchiaino di miele - 15 g di lievito di birra fresco
-
200
g di farina tipo 1
of 200 g di farina tipo 00 - 300 g di farina di segale
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 929 kJ / 222 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 godz. 40 min
Roggenbrot (pane austriaco)
3 godz. 30 min
Pane di avena con semi di zucca
3h 50min
Pani alla segale
2 Std. 40 Min
Pane alla soia
3sa 10 dk
Pane integrale
3h 15min
Pane rustico ai semi
1sa 30 dk
Pane integrale in cassetta
4 godz.
Pane ai cereali con i semi
3sa 10 dk
Pane integrale al vapore
2sa
Filone di segale
4 godz.
Pane integrale ai semi vari
4h 10min