Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di burro morbido a pezzi
-
150
g di semolino di grano
of 150 g di farina tipo 00 - 5 uova
- 10 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1200 g di brodo di carne
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1552 kJ / 370.7 kcal
- Eiwitten
- 19.6 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Natrium
- 1232.8 mg
Alternatieve recepten
Passatelli in brodo di cappone
4h 20min
Coppia ferrarese
1h
Crescentine modenesi
11 Std.
Fiordilatte bolognese
9 Std. 30 Min
Pastaragia
25 min
Crema fritta alla veneziana
1h 30min
Cappelletti reggiani
2h
Ciambella romagnola
1h
Passatelli
45min
Tigelle
3 godz. 50 min
Gnocco emiliano
4h 50min
Zuppa inglese in verrina
2h 25min