![Zuppa imperiale Zuppa imperiale](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7BDDD9A3-04BF-497D-814E-F3304F00B8F0/Derivates/948873f7-a409-43d0-970d-b91f3e7acb2d.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di burro morbido a pezzi
-
150
g di semolino di grano
of 150 g di farina tipo 00 - 5 uova
- 10 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1200 g di brodo di carne
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1552 kJ / 370.7 kcal
- Eiwitten
- 19.6 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Natrium
- 1232.8 mg
Alternatieve recepten
Fiordilatte bolognese
9 godz. 30 min
Tortelli verdi
3h 30min
Torta degli addobbi
1h 25min
Tigelle
3h 50min
Crescia sfogliata urbinate
1ч. 30 мин.
Passatelli
45 min
Zuppa inglese
6h
Zuppa inglese in verrina
2 godz. 25 min
Crescia al formaggio
3sa 10 dk
Passatelli in brodo di cappone
4 godz. 20 min
Bicchierini di mascarpone e cioccolato
50 мин.
Ciambella romagnola
1 godz.