Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cipolle caramellate
- 300 g di cipolle rosse a fettine (5 mm)
- 25 g di burro, a pezzi
- 30 g di zucchero di canna chiaro
- 20 g di aceto balsamico
Terminare al preparazione
- 1 rotolo di pasta fillo (120 g)
- 20 g di burro fuso
- 60 g di caprino, a pezzi (1 cm)
- 2 - 3 rametti di timo fresco, le foglioline
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 194 kJ / 46 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostini con cipolla caramellata, filetto di maiale e Camembert
1 Std.
Crumble alle pere e crema di ricotta
1 Std.
Fagottini di sfoglia zucca, speck e balsamico
1h 30min
Bignè con crema di verdure e coulis di peperoni
2h
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4 godz. 50 min
Lemon meringue pie
3h
Mini capresi con gelée al pomodoro
1h 30min
Pesto di broccoli, acciughe e nocciole
50 Min
Mousse di Gorgonzola e datteri
20 min
Cestini di frolla salata e verdure filanti
1 Std. 25 Min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1h 30min