Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cipolle caramellate
- 300 g di cipolle rosse a fettine (5 mm)
- 25 g di burro, a pezzi
- 30 g di zucchero di canna chiaro
- 20 g di aceto balsamico
Terminare al preparazione
- 1 rotolo di pasta fillo (120 g)
- 20 g di burro fuso
- 60 g di caprino, a pezzi (1 cm)
- 2 - 3 rametti di timo fresco, le foglioline
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 194 kJ / 46 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà mantecato alla veneziana
40 Min
Mini crostatine salate con burrata e acciughe
45 Min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1hod.
Patate duchessa
1hod.
Sformatini patate e porri
55 Min
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1 Std. 30 Min
Cracker di riso con baccalà mantecato
50 Min
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45 Min
Mini capresi con gelée al pomodoro
1 Std. 30 Min
Cestini di patate con panna acida e salmone affumicato
2h 40 min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1h 10min