Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 30 g di scalogno
- 70 g di burro
- 320 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio), cottura 14-15 minuti
- 60 g di vino bianco secco
- 820 g di brodo vegetale
- ½ - 1 cucchiaino di sale, a seconda del gusto personale
- tartufo nero fresco a scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1397.3 kJ / 334 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 32.7 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 375 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto pere e Castelmagno
35 Min
Risotto zafferano e pioppini
40 Min
Risotto radicchio e pancetta
40 Min
Risotto agli asparagi
30 Min
Risotto radicchio e salsiccia
35 Min
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40 Min
Tortelli di zucca e Gorgonzola
1 Std. 30 Min
Risotto ai funghi (per 2 persone)
35 Min
Risotto allo zafferano (per 1 persona)
25 Min
Risotto ai funghi porcini
35 Min
Risotto ai 4 formaggi (per 1 persona)
25 Min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35 Min