Risotto al tartufo
TM6 TM5 TM31

Risotto al tartufo

4.0 (20 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
  • 30 g di scalogno
  • 70 g di burro
  • 320 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio), cottura 14-15 minuti
  • 60 g di vino bianco secco
  • 820 g di brodo vegetale
  • ½ - 1 cucchiaino di sale, a seconda del gusto personale
  • tartufo nero fresco a scaglie

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1397.3 kJ / 334 kcal
Eiwitten
7.4 g
Koolhydraten
32.7 g
Vetten
20 g
Verzadigd vet
9.8 g
Vezels
0.6 g
Natrium
375 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten