Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di burro a pezzi piccoli
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di acqua
Ripieno
- 1000 g di spinaci freschi
- 120 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 4 uova
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1033 kJ / 249 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 16.7 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 85 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata tricolore
1 Std. 20 Min
Torta salata piselli e primo sale
2 godz. 15 min
Torta salata porri e bietole
1 Std. 30 Min
Crostata salata di spinaci
1 Std.
Torta salata zucchine e gamberi
45 Min
Torta salata asparagi e ricotta
1 Std.
Quiche di spinaci e speck
2h
Quiche porri e prosciutto
1h 45min
Quiche broccoli e pesto
1 Std. 10 Min
Torta salata ai porri e cumino nero
1 Std. 20 Min
Torta salata con zucca e scarti di verdure
2 godz. 30 min
Quiche ai finocchi e porri
1 Std. 10 Min