Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (stagionatura 24 mesi)
- 50 g di burro morbido
-
1
cucchiaino di aceto balsamico bianco
of 1 cucchiaino di aceto balsamico - ¼ di cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- fette di pane tostato, a piacere
- foglie di salvia fresca, a piacere
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 3791 kJ / 906 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 83 g
Alternatieve recepten
Fonduta
8h 20min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 Std. 15 Min
Fonduta di formaggio
20min
Fonduta con tartufo bianco
2 godz. 20 min
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1h
Mini cheesecake salate al basilico
3h 30min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 Std. 15 Min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 min
Polenta con fonduta di formaggi
1 Std. 15 Min