Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (stagionatura 24 mesi)
- 50 g di burro morbido
-
1
cucchiaino di aceto balsamico bianco
of 1 cucchiaino di aceto balsamico - ¼ di cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- fette di pane tostato, a piacere
- foglie di salvia fresca, a piacere
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 3791 kJ / 906 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 83 g
Alternatieve recepten
Flan ai quattro formaggi
1h
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Tortelli di faraona e Parmigiano reggiano con nocciole tostate
8u.
Pesto di pistacchi
10 min
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45 dk
Sorbetto al Gin tonic e cetriolo con tuile alla menta
3 godz. 40 min
Crostini integrali con crema di Gorgonzola e champagne
1 Std. 20 Min
Nel giardino zen
1sa 30 dk
Sformatini formaggio e aromatiche (tartra)
1h
Soufflé al Castelmagno
55 min
Mezze maniche con noci, gorgonzola e fichi secchi
30 dk
Uova alla coque in salsa alla senape
30 dk