Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
150
g di Cheddar a pezzi (2-3 cm)
of 150 g di Gruviera a pezzi (2-3 cm) - 500 g di polpa di agnello a pezzi
- 100 g di cipolle a metà
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di carote a pezzi (2 cm)
- 30 g di olio di oliva
- 250 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 200 g di funghi champignon a fettine
- 150 g di vino bianco
- 7 g di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 30 g di salsa Worcestershire
- 1000 g di patate a pasta farinosa pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 400 g di latte intero
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 70 g di burro a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2335 kJ / 558 kcal
- Eiwitten
- 32.3 g
- Koolhydraten
- 35.5 g
- Vetten
- 32.9 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto di maiale Chimichurri con insalata di riso
13 godz. 20 min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù alla bolognese
2h
Torta salata con ragù
1h 30min
Agnolotti al brasato
3 godz.
Merluzzo sottovuoto con purè di patate
1h 50min
Besciamella
15 Min
Crêpes salate con verdure (senza lattosio) (Bimby Friend)
1 Std. 20 Min
Mini quiche con anatra confit
5 godz.
Crema alla polpa di granchio
10min
Brodo vegetale (Bimby Friend)
1h
Cappon magro
4u. 30min
Paniscia del rubino (risotto alla novarese)
40min