Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crêpes
- 70 g di burro
- 850 g di latte
- 350 g di farina tipo 00
- 5 uova
- 2 pizzichi di sale
Besciamella
- 750 g di latte intero
- 60 g di burro a pezzi
- 70 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino raso di sale
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 3 pizzichi di noce moscata grattugiata (optioneel)
Terminare la preparazione
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi champignon freschi a pezzi
- 200 g di funghi porcini freschi a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- fili di erba cipollina fresca q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1914.4 kJ / 457.6 kcal
- Eiwitten
- 17.9 g
- Koolhydraten
- 38.4 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 481.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema ai pomodori arrostiti
1h 30min
Bussolà alla vicentina
1h
Palline cocco e lampone
3 Std.
Gnocchi alla romana alle erbette
1h 30min
Lasagna autunnale
2 Std.
Bruschetta salsiccia e Gorgonzola
20 min
Roastbeef speziato con purè di pomodori secchi e salsa al vino rosso
14 Std. 30 Min
Conserva di pomodori
1h
Flan di zucchine e mozzarella
50min
Patate gratinate al formaggio
2 Std.
Sciatt
1h
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1h