Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di acqua
- 1 carota, a pezzi (70 g circa)
- 1 cipolla, tagliata a metà (150 g circa)
- 1 gambo di sedano (30 g circa)
- 400 g di carne di cappone già pulita (intera o a pezzi)
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 100 g di pangrattato
- 2 uova
- 2 - 3 pizzichi di noce moscata grattugiata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1535 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 39.1 g
- Koolhydraten
- 23.4 g
- Vetten
- 13.6 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 1402.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1h
Lingua sottovuoto con salsa verde
16h 30min
Gnocchi di patate (TM6)
1h 30min
Tortellini in brodo
1h 20min
Zuppa inglese
6 Std.
Zuppa imperiale
1h
Polenta bianca morbida con sugo alle vongole
1h 55 min
Cappelletti reggiani
2 Std.
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2h 30min
Ciambella romagnola
1h
Passatelli
45min
Tigelle
3sa 50 dk