Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di grano saraceno
- 1490 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero di canna
- 25 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina senza glutine
- 1 cucchiaino di sale
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaio di semi di sesamo
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 577 kJ / 138 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 26.1 g
- Vetten
- 2.5 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1h 40min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2 Std. 55 Min
Torta di mele (senza glutine) di Damiano Carrara
4 Std. 30 Min
Pane alle 4 farine (senza glutine)
2h 40 min
Piadina (senza glutine)
1h 20 min
Pane veloce (senza glutine)
1h
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1h 10 min
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2h 35 min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2 Std. 55 Min
Pane in cassetta (senza glutine)
13u. 45min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2u. 50min
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10 min