Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 150 g di acqua
Ripieno
- 150 g di foglie di cavolo verza a pezzi
- 50 g di porro
- 30 g di radice fresca di zenzero pelata
- 5 g di erba cipollina fresca a pezzi
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 250 g di carne trita di manzo
- 10 g di aceto di riso
- 10 g di salsa di soia chiara
- 10 g di olio di sesamo
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 209 kJ / 49.9 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 7.1 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 133 mg
Alternatieve recepten
Spaghetti di soia con verdure e gamberi
50 Min
Gyoza
1 Std.
Ravioli di gamberi al vapore
1h 15min
Ramen giapponese (TM6)
5 Std.
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1h 35min
Panini al vapore con pancia di maiale e cavolo rosso (Gua Bao)
1小时 20 分钟
Shao mai di gamberi al vapore
1h 15min
Salsa agrodolce cinese
15min
Involtini primavera di gamberi con salsa agrodolce
1h 5min
Baozi di maiale al vapore
2 Std. 10 Min
Baozi brasati
1 Std. 30 Min
Involtini primavera
1h 15min