![Fonduta di Parmigiano Reggiano Fonduta di Parmigiano Reggiano](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D5A90405-9B41-474E-AE78-ED0B553F96D5/Derivates/AAA55D5D-D75B-45DE-B964-673A54463DED.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (stagionatura 30 mesi)
- 250 g di latte
- 30 g di burro
- 30 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 1 tuorlo
- 30 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1494 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 20.7 g
- Koolhydraten
- 9.1 g
- Vetten
- 26.7 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fonduta svizzera
20 Min
Fonduta
8h 20 min
Crema al Parmigiano Reggiano
10 min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50 Min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15 min
Flan ai quattro formaggi
1 Std.
Fonduta con tartufo bianco
2 Std. 20 Min
Flan con fonduta al Parmigiano Reggiano (Bimby Friend)
35 min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15 min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 min
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15 min