Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (stagionatura 30 mesi)
- 250 g di latte
- 30 g di burro
- 30 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 1 tuorlo
- 30 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1494 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 20.7 g
- Koolhydraten
- 9.1 g
- Vetten
- 26.7 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15min
Flan di funghi porcini
1h
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2h 25min
Salsa bernese
20min
Fonduta con tartufo bianco
2h 20min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 min
Crema al Parmigiano Reggiano
10min
Fonduta
8 Std. 20 Min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15min
Tortino di patate dal cuore morbido
1 godz. 20 min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min