Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 150 g di acqua, + q.b.
- 300 g di farina tipo 00, + q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva, + q.b. per oliare
- ¼ di cucchiaino di sale
Ripieno e ravioli
- 400 g di foglie di cavolo cappuccio, a pezzi
- 2 cucchiaino di sale
- 350 g di carne trita di maiale
- 530 g di acqua
- 20 g di salsa di soia
-
10
g di vino di riso
of 10 g di sake - ½ cucchiaino di zucchero
- ½ cucchiaino di pepe
- 1 cucchiaio di olio di sesamo (15 g)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 318 kJ / 76 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli cinesi
1h
Baozi di maiale al vapore
2 godz. 10 min
Pollo katsu con curry e riso
1hod. 40min
Bao di maiale con uova di quaglia (Banh bao)
3sa
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1h 35min
Shao mai di gamberi al vapore
1h 15 min
Involtini primavera
1h 15 min
Salsa agrodolce cinese
15 min
Ravioli 'Shao mai'
2sa
Involtini primavera vietnamiti
40 min
Involtini primavera di gamberi con salsa agrodolce
1 godz. 5 min
Ravioli di gamberi al vapore
1h 15 min