Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 150 g di acqua, + q.b.
- 300 g di farina tipo 00, + q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva, + q.b. per oliare
- ¼ di cucchiaino di sale
Ripieno e ravioli
- 400 g di foglie di cavolo cappuccio, a pezzi
- 2 cucchiaino di sale
- 350 g di carne trita di maiale
- 530 g di acqua
- 20 g di salsa di soia
-
10
g di vino di riso
of 10 g di sake - ½ cucchiaino di zucchero
- ½ cucchiaino di pepe
- 1 cucchiaio di olio di sesamo (15 g)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 318 kJ / 76 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gyoza
1h
Ravioli cinesi
1h
Involtini primavera di gamberi con salsa agrodolce
1h 5min
Baozi di maiale al vapore
2h 10min
Ravioli di gamberi al vapore
1h 15min
Manzo teriyaki con riso
1h 50 min
Salsa agrodolce cinese
15min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1 Std. 35 Min
Ravioli 'Shao mai'
2 Std.
Spaghetti di soia con verdure e gamberi
50min
Shao mai di gamberi al vapore
1h 15min
Involtini primavera
1h 15min