![Gnocchi di pane al basilico al sugo di pomodorini freschi Gnocchi di pane al basilico al sugo di pomodorini freschi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EC06000F-A5A8-4250-A3EC-8325DAE04CA3/Derivates/11d59057-d9a9-4d57-8593-19513efc473a.jpg)
Compatibele versies
Gnocchi di pane al basilico al sugo di pomodorini freschi
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi di pane al basilico
- 300 g di pane raffermo a tocchetti
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 2 uova
- 150 g di latte
- 3 mazzetti di basilico fresco, le foglioline lavate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Sugo di pomodorini
- 30 g di scalogno a pezzi
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di pomodorini a grappolo a metà
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2840.8 kJ / 678.5 kcal
- Eiwitten
- 30.2 g
- Koolhydraten
- 88.3 g
- Vetten
- 22.6 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 1526 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 Min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10 min
Gnocchi di spinaci
55 Min
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1 godz. 30 min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2 godz. 5 min
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1 Std.
Spatzle verdi alla carbonara
1 Std.
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1 godz. 30 min
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1 Std.
Spatzle di farro con speck e zucchine
40 Min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 Min
Gnocchi di polenta
25 Min