Compatibele versies
Gnocchi di pane al basilico al sugo di pomodorini freschi
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi di pane al basilico
- 300 g di pane raffermo a tocchetti
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 2 uova
- 150 g di latte
- 3 mazzetti di basilico fresco, le foglioline lavate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Sugo di pomodorini
- 30 g di scalogno a pezzi
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di pomodorini a grappolo a metà
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2840.8 kJ / 678.5 kcal
- Eiwitten
- 30.2 g
- Koolhydraten
- 88.3 g
- Vetten
- 22.6 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 1526 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sugo pomodoro e ricotta
1 Std.
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45 Min
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1 Std. 30 Min
Sugo al tonno
45 Min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1 Std. 25 Min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1 Std.
Conserva di datterini e verdure
7h
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2h 5min
Sugo al basilico
1 Std. 10 Min
Gnocchi di patate crude e pane
40 Min
Ragù di tonno fresco
1 Std.
Tagliatelle al ragù di coniglio
1 Std.