Compatibele versies
Gnocchi di pane al basilico al sugo di pomodorini freschi
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi di pane al basilico
- 300 g di pane raffermo a tocchetti
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 2 uova
- 150 g di latte
- 3 mazzetti di basilico fresco, le foglioline lavate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Sugo di pomodorini
- 30 g di scalogno a pezzi
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di pomodorini a grappolo a metà
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2840.8 kJ / 678.5 kcal
- Eiwitten
- 30.2 g
- Koolhydraten
- 88.3 g
- Vetten
- 22.6 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 1526 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi al pomodoro
1 Std. 30 Min
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1h
Strangolapreti alla trentina
4ωρ.
Gnocchi di polenta
25min
Sugo pomodoro e ricotta
1h
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45min
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1 Std. 30 Min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1h
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1h
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2h 5min
Crespelle ai formaggi
2h 30 min