![Coniglio in umido Coniglio in umido](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/05F8D2AA-C872-48E6-BD53-172FA11C2304/Derivates/F5E60FF5-0480-4FCB-A798-E911E69B989E.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 30 g cipolla
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste, le foglioline lavate ed asciugate (rosmarino, salvia, alloro)
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1000 g di carne di coniglio in pezzi
- 50 g di acqua
- 50 g di vino bianco secco
-
1
dado per brodo di pollo (per 0,5 l di brodo)
of 1 cucchiaino di dado per brodo di pollo (per 0,5 l di brodo) - 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1632 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Coniglio alla mediterranea
50 мин.
Ossibuchi agli asparagi
1h 30min
Coniglio alla siciliana
1u. 20min
Coniglio ai carciofi
1u. 25min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1u. 10min
Pollo alla romana
1u. 10min
Coniglio stufato
1u. 10min
Coniglio all'appetitosa
1u. 10min
Coniglio ai funghi
1u. 10min
Coniglio in porchetta
1u. 20min
Pollo alla cacciatora
50 мин.
Coniglio alla ligure
3h 20min