Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di carota a pezzi (2 cm)
- 70 g di scalogno a pezzi (2 cm)
- 50 g di sedano a pezzi (2 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 250 g di lenticchie secche, precedentemente ammollate in acqua
- 750 g di acqua
- 10 g di sale
- 350 g di salsiccia spellata, a pezzi (4 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2336.2 kJ / 558.4 kcal
- Eiwitten
- 28.6 g
- Koolhydraten
- 36.7 g
- Vetten
- 34.1 g
- Vezels
- 9.8 g
- Natrium
- 1010.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsiccia in umido con lenticchie
55 min
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3 godz. 40 min
Zuppa di legumi e cereali
1 godz.
Cotechino e lenticchie
1 godz.
Spezzatino di manzo ai funghi con cous cous di cavolfiore
45 min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1 godz. 30 min
Polenta con funghi e salsiccia
1 godz. 30 min
Fagioli all’uccelletto a Cottura Lenta
6 godz. 20 min
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12h 10min
Spezzatino alla salentina
3 godz. 20 min
Fagioli con le cotiche
1 godz. 45 min
Fagioli rossi in umido
1h 20min