Compatibele versies
Risotto con gamberi e fiori di zucca al profumo di tartufo
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di fiori di zucca, puliti
- 320 g di riso Arborio (cottura 15 minuti)
-
50
g di brandy
of 50 g di vino bianco secco - 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 750 g di acqua calda
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di gamberi crudi sgusciati ed eviscerati
- 125 g di mascarpone
- 80 g di crema di tartufo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3485 kJ / 833 kcal
- Eiwitten
- 22.4 g
- Koolhydraten
- 68.8 g
- Vetten
- 52 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto gamberi e carciofi
30min
Risotto gamberetti, asparagi e yogurt
30min
Risotto alla pescatora
35min
Risotto ai funghi (per 2 persone)
35min
Risotto con gamberetti, asparagi e fiori di zucca
40min
Risotto al nero di calamari
40min
Risotto ai funghi porcini
35min
Risotto con gamberetti su crema di piselli
50min
Risotto con salmone agli agrumi
50min
Riso ai frutti di mare
1 Std. 40 Min
Risotto spinaci e gamberetti
30min
Risotto zucchine e gamberi
1 Std. 15 Min